Dag 15 – Strandtur og køretur til the Keys

Vi startede med at pakke vores tasker, vi skulle til “The Keys” i dag. En række små øer syd for Florida. Men først tog vi på stranden i Fort Lauderdale. Ludvig fik bygget sandslot og Ebbe fik rodet i sand.

IMG_5034 IMG_5041

Bagefter kørte vi mod syd. Børnene fjollede på bagsædet mens vi kørte over de mange broer:

IMG_5048 IMG_5049 IMG_5054

Vi valgte at stoppe ved Marathon ca. midt i the keys, så køreturen ikke blev så lang. Da vi nåede frem spiste vi aftensmad og fandt en legeplads i nærheden. Efter køreturen nød drengene at få rørt sig lidt. En mærkelig ting er at legepladser typisk er rated til børn fra 5 år og op. Ludvig kan sagtens bruge den. Ebbe syntes også det er sjovt at prøve kræfter med trapper og rør.

Efter vi havde leget, kørte vi ud til den vestlige ende af øen for at se sol nedgang. Vi nåede lige at se solen inden den gik ned bag horisonten. Ved siden af den nye bro til den næste ø er den gamle bro, der blev skadet af en række orkaner. Dele af broen står dog stadig, så vi gik en lille aftenstur ud på broen.

IMG_1360 IMG_5090 IMG_5118 IMG_5125 IMG_5127

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *