Dag 10 – Mere shopping, legepladser og Dora-Turtles hotel

Børnene sov længe i dag, så det var lige før vi ikke nåede at tjekke ud til tiden. Dejligt at sove længe.

Vi startede med at køre til nærmeste Apple biks og tanke gadgets. Ludvig undrede sig over hvorfor far skulle have en ny ipad når han nu havde en. Da far forklarede at Ludvig jo ikke kunne spille LEGO spil på hans ipad 1 og derfor lånte fars ipad. Så gjorde Ludvig opmærksom på at far jo bare kunne låne hans ipad. Det havde “dumme” far ikke lige tænkt på…

Vej siden af Apple butikken opdagede Ludvig og Ebbe en legeplads. Denne var dog i modsætning til den i går indendørs. Så forældrene var ikke ved at gå til i varmen. Drengene tonsede rundt på legepladsen så længe at det pludselig var frokost tid. Vi fandt en food court i centret. Ludvig fik spaghetti med kødboller frikadeller (iflg. Ludvig). Ebbe fik pizza. Og mor og far fik noget asiatisk inspireret fast food. Man kunne godt drømme sig tilbage til de lækre food courts vi spiste på i Korea.

Efter frokost skulle legepladsen lige besøges en ekstra gang inden vi satte kursen mod Dora-Turtles hotel.

Vi havde opdaget et hotel med tegneserie tema og vandland, det var billigt i hverdagene, så der havde vi booket et par dage.

Ludvig syntes det var sejt at der var Turtles i receptionen. Værelset havde et børneværelse med køjeseng og tegneserie på væggen. Ludvig syntes det var en vildt sej seng.

Efter aftensmad nåede villige en tur i vandland inden sengetid.

IMG_0290.JPG

IMG_0300-0.JPG

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *