Farvel til Seoul – Farvel Korea

Så blev det turens sidste dag. Hvis man kender os godt, så ved man at en rejse er ikke en rigtig rejse uden en tur i zoologisk have. Dagens mål var derfor Seoul Zoo i Grand Park.
Vi tog metroen derud da vi endelig fik snøvlet os færdige. Parken er enormt stor og indeholder foruden den zoologiske have også en forlystelsespark – Seoul land.

Vejret var igen idag meget meget varmt. Det kunne også opleves i parken hvor dyrene helst stod i skyggen.

Zebra’en her stod i læ under sit halvtag.

Det samme gjorde de 3 bukke bruse:

Elefanterne tog sig et velfortjent jordbad:

Selv den “lille” gule slange var tørstig i varmen:

Sammen med den lille million koreanere der var i parken idag, så vi et kombineret søløve/delfin show. Det var nu meget fint selvom koreanerne ikke helt har forstået det der med at sidde stille under et sådant foretagende:

Vi mødte også et par bjørne. Vi var her lidt i tvivl om hvem det egentlig var der kiggede på hvem…

I haven har de et nusery center, hvor dyrebørn der ikke kan passes af forældrene bliver plejet. Her var tigerunger, abe-børn, hjortelignende dyreunger og så de her meget nuttede løve børn. Vi ville nu gerne have nusset dem lidt bag ørerne.

Efter parken tog vi ud til en restaurant for at spise den sidste aftensmad i Seoul. Vi ledte efter en koreansk barbecue restaurant vi havde læst en anmeldelse af, men da den var forsvundet endte vi i stedet på en kinesisk pekingand restaurant. Det smagte fantastisk og så gjorde det slet ikke nogdet at den anden var væk.

Vi tog derefter op i Seoul Tower. Vi var der oppe tidligere på turen i dagslys og idag hvor vejret var så klart var vi sikker på det ville være en fin måde at sige farvel til byen på. Vi var ikke de eneste der havde fået den ide. Der var MANGE mennesker. Udsigten over byen var der dog intet galt med. Billederne viser slet ikke hvor flot det var.

Her er et billede fra gaden nedenfor bjerget. Trafikken i Seoul sammen med alt lyset fra bygningerne er så smukt om aftenen.

Vores tur er slut og bloggen slutter også her. Vi rejser hjem igen i morgen. Vi er efterhånden godt fyldte med oplevelser og indtryk. Vi er enige om at der går lang tid igen inden ris bliver vores foretrukne spise igen. Vi mener også at spisepinde af stål er noget vi aldrig kommer til at holde af. Vi har faktisk også fået nok af koreanernes manglende pli overfor andre end dem selv når der er mange mennesker samlet.

Vores guidebog kan heller ikke mere. Den er slidt. Meget brugt. Det er resultatet af 20 dage i en blanding af regn, varme og fugt. Den er simpelthen ved at gå fra hinanden. Nu får den lov at komme hjem og stå på hylden sammen med de andre rejsebøger.

Farvel Korea. Tak for denne gang. Vi ses måske igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *