Konkurrence: Gæt en mad!

Vores ferie er jo snart slut. Og vi er nysgerrige.

Vi vil virkelig gerne vide hvem der har kigget med på bloggen, så nu laver vi lige en lille hurtig konkurrence så folk gider smide en kommentar. Nu er der trods alt en (lille) præmie på højkant.

Konkurrencen lyder som følger:

GÆT EN MAD! HVILKEN SLAGS MAD ER DET PÅ BILLEDET (DEN LYSEROEDE/HVIDE TING)?

Altså – skriv en kommentar i kommentarfeltet indeholdende dit svar (Og også gerne lige om i har gidet læse bloggen).

Konkurrencen slutter søndag aften kl 20.00 (Vi skal nok checke for kommentarer der er røget i SPAM filteret inden). Der trækkes selvfølgelig lod blandt alle de rigtige svar (eller det der kommer tættest på).

Og Præmien?

Det er da det her lækre par strømper købt i Seoul’s undergrund. De passer cirka en størrelse 39, men andre størrelser går da nok også 🙂

7 tanker om "Konkurrence: Gæt en mad!"

 1. Vibeke og John fra Skævinge.

  Det er da fiskepate! Uden tvivl! Og vi har læst bloggen med fornøjelse. God tur hjemad. PS: Strømperne er for små til nogen af os, så de må gerne gå til en fra jeres egen venne/familie kreds.
  Hilsen Vibeke

  Svar
 2. alice

  Vibeke/John – Jeg siger ikke noget før på søndag. Og så trækker vi lod blandt de rigtige svar eller det der kommer tættest på.

  Svar
 3. stine

  hejsa … havde lige skrevet en masse fint ang. mit gæt, men så gik puter død, så skriver det lige i morgen, for det var lidt langt.
  kram

  Svar
 4. stine

  hej igen.
  Ja, nu må jeg så hellere komme med mit gæt.
  Jeg tror det er noget fiske-kaviar noget. Eller måske en smart koreansk cruton, men med kirsebær… hmmm… ej, tror det er noget fiske-kaviar-noget. Jürgen mener det er vandmelon – hmm, tror ikke helt han har kigget på billedet.
  Jeg har trofast fulgt med på bloggen, og er nu helt trist, at turen allerede er slut, da det er så skønt at læse om jeres rejse, når man ikke selv kommer sådanne steder. Lyder + ser i hvert fald ud til. at I har haft en helt fantastisk tur. Glæder mig til at se ALLE billederne og høre mere om turen. Rigtig god tur hjem til det kolde og meget regnfulde Danmark.
  Kram
  P.S. Min søster fik skannet mine 2004-billeder over på sin computer, så nu har jeg dem snart igen på en ny CD-rom uden kuglepensridser 🙂 Tak alligevel.

  Svar
 5. Cecilie

  Hejsa

  Jeg har nu brugt et par timer på at surfe nettet tyndt efter et svar på jeres lille gåde. Har søgt og søgt og søgt. På koreansk mad, dessert, kirsebær, fiskepate – alt. Også på engelsk. Uden at komme et svar meget nærmere. Jeg tror, at den med fiskepateen er meget sandsynlig. Men det virker nu noget mærkeligt, at der er et motiv af et kirsebær på en fiskepate. Så jeg vil vove pelsen og gætte på, at det er en form for dessert. Det, jeg har kunnet surfe mig frem til, hedder en ricecake eller ddeok. Koreanerne laver fx en som hedder en rainbow ddeok, som bl.a. kan ses på denne adresse:

  http://mykoreankitchen.com/2006/10/05/colorful-rice-cake-mujigae-ddeok-in-korean/

  Jeg skyder på, at de også laver dem med kirsebær. Det er et longshot – ja ja. Men et forsøg værd.

  Jeg har med stor interesse læst med herinde på siden og fulgt jer på hele jeres tur. Som sagt har det været god adspredelse for en anstrengt specialeskriver. 😉

  Håber I er kommet godt hjem.
  Kram Cecilie

  Svar
 6. lars christensen

  jeg er ret sikker på at det er tofu, kogt med rødbeder, og andet godt stads… er det snyd at jeg arbejder som kok???? jeg bruger størrelse 47 så behold bare sokkerne hehe ;-D godt i har overlevet turen.. vh lars (og bente)

  Svar
 7. alice

  Så er vinderen fundet ved lodtrækning….

  Svaret er krappe – så vi har trukket lod blandt alle dem der svarede noget med fisk..

  Vinderen er: (Da da da daaaa daaam) STINE!!!!!

  Stine, du må få stømperne engang ved lejlighed (eller skal jeg sende dem?)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *