Fængsel, shopping og baseball

Vi startede dagen med at tage ud og set et gammel fængsel. De var godt igang med at bygge nogle af bygningerne op igen, så det var ikke specielt pænt at se på. Fængslet omhandlede selvfølgelig specielt hvor modbydelige japanerne havde været.

Bagefter tog vi ud i COEX shoppingcenteret der ligger syd for Han floden. Centeret er efter sigende Asiens største underjordiske shoppingcenter med mere end 260 butikker.
I centeret er der også et akvarium, så vi kiggede på fisk sammen med en masse koreanske familier.

Til aften tog vi ud for at se Baseball. Ifølge Lonely Planet guiden er det noger man skal gøre, så vi var en tur på det olympiske baseball stadium hvor der er plads til knap 30.000 tilskuere. Det var super sjovt. Masse larm og fest på tribunerne. Vi er nu helt inde i hvad baseball kampe går ud på: At spise og synge sange 🙂 Koreanerne holdt nærmest spise-fest på tribunerne. De spiste hele tiden. Vi er nu helt inde i reglerne hvad der gælder baseball.

Og vi fik smagt tørret blæksprutte som åbenbart er en lækker snack til øl under baseball kampe. Det var dog ikke lige vores favorit.

En tanke om "Fængsel, shopping og baseball"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *