Tilbage i Seoul

Så er vi tilbage i Seoul. I formiddags tjekkede vi ud af vores hostel i Suwon og hoppede på metroen mod Seoul. Seouls metro system forgrener sig langt uden for selve byen, så ud over almindelige tog kan man også komme langt omkring med metroen. Vi var så heldige at linien til Suwon kørte lige ind til vores hotel i Seoul.

Da vi ankom til vores hotel var værelset endnu ikke klar, så vi gik ud og fandt noget frokost og brugte eftermiddagen på at shoppe lidt i Insadong området. Området er fyldt med små spændende butikker, der primært handler med figurer og andre nips ting 🙂

Efter vi havde fået stillet shopping trangen, gik vi tilbage til hotellet og fik vores værelse, inden vi gik ud for at finde noget aftensmad. Det blev til sushi med nuddel suppe. Nam nam.

I morgen vil vi lave lidt sight seeing og i morgen aften vil vi tage ind og se en baseball kamp, koreanerne er vilde med baseball, så det skal nok blive sjovt.

2 tanker om "Tilbage i Seoul"

 1. Vibeke og John fra Skævinge.

  Hej, hvor vi glæder os til snart at komme af sted selv. Det er virkelig appetitvækkere, det her. Tak for mailen i øvrigt.
  Spørgsmål generelt: Hvordan har I adgang til at opdatere bloggen? Altså, egen medbragt pc og trådløst net rundt omkring, internetcafeer, internet på hostels osv., eller ??
  Vibeke og John

  Svar
 2. alice

  Vi har selv haft en lille bærbar med. Der har været trådløst net på alle hotellerne/hostels vi har boet på. Det virker dog somom at der er netcafé’er mange steder – de hedder PC efterfulgt af et eller andet tegn 😉
  Der har desuden også alle steder vi har boet været en computer tilrådig for gæsterne, så der er muligheder nok for at opdatere 🙂

  Tilgængæld er det hammerdyrt at bruge sin mobiltelefon.10,50 kr indenrigs og knap 25 kr pr minut til DK. Husk at det kun er mobiltelefoner med 3G der dur herude. Almindelige GSM mobiler virker ikke på det koreanske netværk.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *