Endnu en dag er gået

Så er dagen ved at være slut.
Vi er indlogeret på et lille meget nyt hostel – med en vært der er utrolig dårlig til engelsk.
Vi har denne gang fået et værelse med køjeseng og fælles bad og toilet. Det klarer vi nok når det kun er et par dage.

Værelset er med fin blomstret tapet – sådan noget skide smart moderne noget som ville være super populært i diverse boligblade. 3 vægge med hvid tapet med lilla og lyserøde blomster og en meget rød væg med guld blomster. Jo jo, der er ikke sparet på noget 🙂

Vi er lykkelige for at vi skal sove på en rigtig seng igen selvom den føles hård – det var ved at blive lidt hårdt på en ca 3½ cm tyk gulv-madras. Vi undrer os ikke længere over hvorfor koreanerne laver så meget gymnastik, hvis det er sådan noget de sover på til dagligt OG samtidig sidder på gulvet og spiser.

Vi brugte et par timer på at kigge lidt rundt på byen – se lidt butikker, markeder og en enorm kirke-bygning. Vi besøgte turist bureau’et og fik udleveret kort over centrum. Der er en enorm by-mur på cirka 5,5 km rundt om centrum med 41 ting der kan ses, som vi regner med at kigge på i morgen. Det ser i alt fald spændende ud. Bl.a. kan man slå på en ÆGTE KOREANSK klokke og prøve koreansk bueskydning.

Ud over by-muren skriver de i turist-kortet at byen har nogle fantastisk rene offentlige toiletter – de er faktisk i VERDENSKLASSE for at bruge deres egne ord, så det må vi også hellere undersøge.

Nu er vi bare på vej i seng. Vi er godt trætte ovenpå en lang dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *