Sidste dag i Tokyo

Vi pakkede taskerne og fik tjekket ud af hotellet. På vej til undergrunden fik vi noget morgenmad på starbucks. Den lå i stueetagen af et af højhusene, så der var fyldt med jakkesæt, som var lidt svære at kawaii’e for Ludvig 🙂

Ved siden af starbucks lå metro stationen. Det var en metro station med en del linier, og åbenbart kom vi til at gå ind i den forkerte ende. Der var i hvert fald et hav af gange og trapper op og ned. Men vi fandt den linie vi skulle med.

Vi tog ud til harajuko og kiggede på sjove japanere og sjove butikker. Harajuko er vist lidt samlingssted for de specielle typer i Tokyo. Desuden var der mange sjove butikker. Vi var inde i en 100¥ butik i 4 etager med alt det mærkelige tingel tangel man kunne ønske sig. Vi mødte nogle amerikanere der inde, der havde fyldt en hel indkøbskurv med små japanske ting. Vi fik også købt en del sjove ting. Dog ikke en hel indkøbskurv.


Efter en sen frokost tog vi tilbage til hotellet. Fik købt de sidste småting, og hentet bagagen og begav os mod togstationen. Vi fik købt togbilletter til Narita Express toget. Vi var gået ind i togstationen der hvor vi ankom i går. Og det var åbenbart den forkerte del af stationen, for det var en laaaang gå tur til Narita sporet. Desværre så er Tokyo station ved at blive bygget om, så det var lidt småt med skiltningen til elevatore. Så vi måtte op og ned af en del trapper. Da vi havde købt togbilletten var der 20min til afgange. Hvilket viste sig at være godt, da vi brugte næsten alt tiden på at komme ned til sporet. Men vi nåede det, lidt svedige. Og ludvig sov fra det hele.

Ude i lufthavnen tjekkede vi ind på et lufthavnshotel med de største værelser. Det lille hotel værelse vi havde i går i Tokyo kunne vel være 3 gange på det værelse vi fik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *