Sidste dag i Californien

Så blev det vores sidste dag i Californien, vi startede igen dagen med Ullas lækre vafler. Da vi havde fået pakket taskerne og ordnet de sidste ting kørte vi afsted mod en tøjbutik vi havde fået anbefalet af Ulla og Caroline.

Alice og Kamilla elskede butikken, og hvis det ikke var fordi frokost sulten begyndte at melde sig kunne de sikkert have brugt langt mere tid derinde. Vi fik alle en ekstra bunke tøj til kufferten.

Efter vi havde fået frokost gik vi i en dyrebutik for at kigge hvad man kunne få af sjove ting til ens dyr. Og man kunne få mange sjove ting. F.eks. havde de en hel sektion med tøj til dyr. Så hvis man f.eks. var fan af San Francisco 49’s så kunne ens hund da også blive det.

Nu sidder vi i lufthavnen. Hyundaien er afleveret, den har gjort det godt, selvom vi har haft vores kampe med automatgearet. Vi nåede at køre omkring 2200 miles. Om en time og lidt til hoppe vi på flyet til Toronto, og hvis alt går efter planen lander vi deroppe i morgen tidlig tidlig.

3 thoughts on “Sidste dag i Californien

  1. Grethe og Niels

    Det har været spændende, at læse om jeres oplevelser hver dag, vi får næsten lyst til at lave en lignende tur. Oplevelseskufferten er vel også godt fyldt op.
    Yrsa er spændt på,om I har købt noget til hende. Vi har haft nogle gode sommerdage, så hun har været lukket en del inde på værelset om dagen, og har været meget kælen, når hun er blevet lukket ud om aftenen.
    Nu er loftet næsten færdig, og det nye vindue er sat i, det ser godt ud, så nu skl alt i stuen blot sættes på plads igen.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *