Berkely og Napa valley

Vi er vist ikke for gode til at få blogget, men i går startede vi dagen med at spise morgenmad sammen med Ulla, LC og Caroline. Ulla lavede vafler, så det var tre mætte jyder der kørte afsted mod Berkely.

Vi startede med at parkere inde i uni parken og gik en lille tur i den, vi kom forbi et stort klokketårn, som vi fik lokket Kamilla med op i. Der var en fin udsigt over parken deroppe fra.

Da vi det var midt i sommerferien, var uni parken mest befolket af Koreranere og Kinesere der var ude og kigge efter studieplads til poden. Så vi hoppede i bilen og kørte op i bjerget bag parken, på vejen derop kom vi også lige forbi deres stadion. Det er et rimelig gammelt stadion, men der var godtnok plads til mange. Nu er uni sport også rimelig mange gange større her, end i DK.

Efter vi havde nydt udsigten over Berkely og San Francisco bugten, kørte vi ned i byen. Byen tiltrækker ud over asiatiske studerende også en hobe hippier. Det var en meget sjov blanding at betragte.

Byen var fyldt med spændende restauranter, vi fandt en lækker thailandsk restaurant.

Ud på eftermiddagen havde vi kigget nok på asiater, hippier og sjove butikker, så vi hoppede i bilen igen og kørte mod nord til Napa.

Området omkring San Francisco har utrolig mange forskellige klimaer, nede i selve byen er det koldt og skyet, på nord siden er der varmt og blå himmel, og i området omkring Napa er der åbenbart perfekt klima til vindruer. Så det blev til en smuk aften køretur op igennem Napa dalen. Vi fandt noget aftensmad i Napa inden vi satte kursen tilbage mod Novato.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *